Vaříme prvotřídní domácí zmrzlinu Bombato a pečeme lahodné dorty a zákusky. V naší vymazlené kavárně ŇAM ŇAM CAFE na Kladně vám k tomu připravíme i vynikající kávu. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Jsme rodinná firma s více než 20letou tradicí. Věříme v kvalitní řemeslo a jsme pyšní na naše šikovné cukrářky i všechny ostatní, kteří u nás každý den tvoří ňam ňam život.
Máte organizační talent a zkušenosti? Nebojíte se pestré práce? Je vám blízký svět zmrzliny a dortů? Tak to by se vám mohlo líbit na pozici provozně-administrativního dispečera/dispečerky v naší výrobně zmrzliny ve Velké Dobré. Hledáme nové kolegyně/kolegy, kteří jsou ve svém živlu, když vyřídí pár telefonátů s odběrateli, přijmou zboží od dodavatele, vypraví do terénu řidiče rozvážející naše dobroty a v mezičase třeba zkontrolují zásoby. Jste to vy? Přečtěte si podrobnosti a napište nám.
Rádi chodíte s rodinou na kvalitní řemeslnou zmrzlinu? Víme, jak jsou takové chvíle s rodinou fajn, ale taky je nám jasné, že někteří z vás přitom starostlivě hledí do peněženky... Proto jsme se rozhodli zavést v našich ŇAM ŇAM prodejnách zvýhodněné rodinné lízné. Stačí si v našich prodejnách pořídit slevovou kartu Lízačka a při rodinném nákupu zmrzliny Bombato od nás dostanete každý čtvrtý kopeček naší prémiové zmrzliny zdarma. Takže když například vyrazíte jako čtyřčlenná rodinka na výlet či procházku a zastavíte se u nás na Bombato a dohromady si dáte osm kopečků, tak budete mít dva zdarma. Jednou z nemnoha podmínek je, že pro zmrzlinu musíte přijít všichni osobně, pro poslíčky sleva neplatí. Chceme totiž, aby zmrzlina spojovala.
Podrobnosti, jak to s kartou Lízačka chodí, jak si ji pořídit a pro koho sleva platí, jsou k mání tu.
Když může být na hradech rodinné vstupné, ve vlaku rodinné jízdné, proč by u nás nemohlo být rodinné lízné? :-) Tak ho k nám se svými blízkými přijďte vyzkoušet.
Na jaře správní zmrzlináři rozhodně nespí… no někdy nespí skoro vůbec :-) S dobrým počasím se rozjíždí sezóna, a tak jsme spíše v terénu než na webu. Proto vám přinášíme rychlý souhrn našich jarních novinek:
Zúčastnili jsme se soutěže Gelato World Tour, kterou pořádal na konci března italský výrobce zmrzlinářského vybavení firma Carpigiani. ŇAM ŇAM reprezentovala přímo naše šéfzmrzlinářka Martina Březinová, jež připravila parádní královský nugát s lískovými oříšky a čokoládou.
Přepadla vás při čtení chuť na zmrzlinu? Tak dobrá zpráva: otevřeli jsme po zimním spánku Taky Ňam Ňam v Tuchlovicích a sezónní stánek na Americe. Takže přijďte, přijeďte, přiběhněte :-)
A chystáme pro vás jedno překvapení, již brzy… Tak nás sledujte, třeba na Facebooku.
Kde jsou František Roháček a Jaroslav Slámečka, tam je dobrá káva. A my máme radost, že už poněkolikáté jsme je mohli uvítat i v ŇAM ŇAM CAFE na speciálním kávovém večeru. K vynikající kávě tentokrát přibyla i kvalitní irská whiskey a smetana. Výsledkem byla originál irská káva. Mnozí z účastníků večera ji v takové pravé podobě ochutnali vůbec poprvé, protože v českých zemích se mnohdy vyskytují jen její levnější variace ve stylu "když nemáš pořádnou whisky, dej tam tuzemák, když nemáš pravou šlehačku, dej tam kopec té ve spreji." Brrr! Kromě zajímavého povídání došlo i na přípravu dalších nápojů – ochutnali jsme drink s kávou a tonikem na ledu a osvěžující kombinaci kávy a čerstvého grapefruitového džusu. Podívejte se, jak to u nás vypadalo.
Zmrzlinová sezóna se blíží, a tak ožijí i naše stánky v Malém Přítočně a na Americe. Proto hledáme samostatné a zodpovědné prodavače/prodavačky, kteří se umí hezky usmát na naše zákazníky, prohodí pár slov s malým dítětem i babičkou a mají chuť se učit něco nového. Máme pro vás práci mezi dobrotami od dubna do září, zajímavou odměnu a práci na krátký/dlouhý týden. Podrobnosti čtěte v sekci Přidejte se k nám.
Zmrzlinářská sezóna se blíží, a tak jsme s naším retrovozíkem 22. února vyrazili na odborný gastroveletrh FANY na pražském Žofíně, kde se to šéfkuchaři, včetně michelinských, jen hemžilo. Dali jsme Bombato ochutnat zástupcům restaurací a kaváren, a tak už brzy najdete naši zmrzlinu na dalších nových místech.
Na veletrhu jsme také představili novinku – sorbet zelený čaj. „Sedmdesát procent této speciality tvoří výluh z lístků čaje z dalekého Taiwanu,“ říká Martina Březinová, naše šéfzmrzlinářka, která chutě ladí. Sorbet se výborně hodí k dezertům – například k čokoládovému fondánu. Bombato dodáváme jak renomovaným restauracím, tak i menším nebo začínajícím podnikům. Bombato může být i u vás, stačí zavolat.